Alianţa USR-PLUS are candidat pentru Şag. Cătălin Popa are experienţa multinaționalelor şi vrea un viitor luminos pentru comună

Cătălin Popa este candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Șag. Anunţul a fost făcut recent de senatorul Nicu Fălcoi. Principalul obiectiv al candidatului este să pună umărul la dezvoltarea și modernizarea localității sale, inclusiv prin branșarea tuturor gospodăriilor la magistralele de apă, gaz și canalizare.

Popa are 36 de ani, iar de meserie este inginer. A lucrat în cadrul mai multor companii multinaţionale timp de 13 ani, unde a învăţat elaborarea de proiecte şi este adeptul muncii în echipă. Din 2016 a hotărât să se implice în politică.

„Iubesc Şagul şi sufletul meu este şăgean încă din vremea când petreceam sfârşiturile de săptămână şi vacanţele în sânul familiei mele materne, cu străvechi rădăcini în această comună de pe malul Timişului. Din anul 2007 locuiesc cu familia mea în casa strămoşească din Şag şi în anul 2016 am decis să mă implic activ în viaţa politică si administrativă a comunei.  În anul 2019, împreună cu inimoşii mei colegi am înfiinţat USR Şag pentru a construi o comună nouă, modernă şi europeană”, a spus candidatul.

1000x100 casa brutarului

În ceea ce priveşte obiectivele sale administrative, în cazul în care va ajunge primar, Popa a precizat: „Cred în demararea unor proiecte şi negocieri cu agenţi economici care să mărească considerabil veniturile bugetului localitaţii, prin desfăşurarea de activităţi economice care să nu genereze poluare, miros neplăcut sau zgomot. Bugetul Şagului trebuie folosit în interesul tuturor cetăţenilor. Modernizarea unei localităţi presupune susţinere financiară din bugetul local pentru branşarea tuturor gospodăriilor la magistralele de apă, gaz şi pe viitor la canalizare.”