Natur House Reșița – centrul poveștilor de succes

Statisticile ultimilor ani în ceea ce privește supraponderabilitatea și stilul de viață nesănătos sunt îngrijorătoare, mai ales cele care vizează populația României, îndeosebi copiii, al căror număr a crescut alarmant. Mai temător este faptul că românii, obișnuiți cu preparatele tradiționale, pline de grăsimi, nu conștientizează nici acum pericolul obezității care răpește zeci de vieți anual și care este principalul motiv al majorității bolilor.

Sondajele nu arată prea bine nici la nivel mondial, mai ales în țările sărace unde omenii consumă ce apucă și când apucă, tocmai pentru că nu au avut posibilitatea de a fi informați corect, iar alimentele sunt tratate doar ca o necesitate.

Hrana este esențială în viețile și tradițiile noastre. Orice ocazie specială implică gustări și petreceri, dar alimentele pe care le credeam bune pentru sănătatea noastră ne creează unele dintre cele mai serioase probleme de sănătate. Ne confruntăm cu o criză majoră. Obezitatea, bolile de inimă, tensiunea sanguină mărită, diabetul sunt toate probleme de sănătate cauzate de alimentație. Milioane de oameni sunt foarte atrași de zahăr, cafea și băuturi energizante care să mascheze oboseala cronică.

Și totuși, există o soluție pentru toate acestea, iar răspunsul vine din partea celor de la Natur House, care întind o mână, oferind o dietă adevărată și regulată.

„Dacă reducem alimentele rafinate sau de origine animală, putem preveni una dintre cele mai grave boli ale noastre. Natur House promovează sănătatea, nu doar pierderea în greutate. Natur House oferă un program cu plan alimentar personalizat, întâlniri săptămânale cu nutriționistul și suplimente naturale din plante și legume pentru susținerea programului. 

Recomandările pe care le fac în ceea ce privește alimentația sunt valabile și pentru mine. Sunt o persoană care acordă multă importanță alimentației sănătoase, consum foarte multă apă și respect orele de somn. În alimentație nu este nimic interzis, atât timp cât este consumat cu moderație”, a declarat, pentru Express de Banat, Loredana Guran, specialistul în nutriție care vă așteaptă la cabinetul Natur House din Reșița, situat pe Bulevardul Republicii nr. 22, sc. E, parter.

„Am început în România în 2007, cu primele magazine în București și în Sibiu, iar astăzi avem 70 de magazine în țară. Cel din Reșița a fost numărul 68, urmat fiind la scurt timp de centrul din Caransebeș, deschis acum două luni”, ne-a mai spus Loredana.

Fie că sunteți doar curioși sau pentru că aveți cu adevărat probleme de sănătate, Loredana Guran vă așteaptă de luni până vineri la cabinetul său, considerată fiind de mulți „duhovnicul sănătății”. Programările se pot face la numărul de telefon: 0770 457 030.

Rubrica săptămânală de nutriție unde specialistul ne vorbește

Pentru că informațiile despre sănătate nu se rezumă doar la un articol, cititorii Expres de Banat vor primi săptămânal informații legate de diverse subiecte din acest domeniu, informații utile despre alimentație, grăsimi, sport, produse naturiste și nu numai. Prietenii noștri de la Natur House vă invită în fiecare zi de sâmbătă să urmăriți subiectul săptămânii care va fi publicat doar în Express de Banat.