Prețul corect, tehnologie modernă, metoda optimă, profesionalism garantat

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Tehnologia avansată, aparatura modernă folosită de majoritatea firmelor pentru promovarea serviciilor acestora, au transformat clasicul în modern, prin intermediul serviciilor robotizate. Un exemplu de succes în acest sens este spălătoria automată de covoare din Reșița – SuperClean.

Putem spune fără nicio temere că era matriarhatului începe să apună, femeile fiind scutite, cu ajutorul noilor tehnologii, de munca asiduă pe care erau obligate să o practice pentru familia lor, nemailăsând timp pentru micile bucurii ale vieții, atât de necesare fiecăreia dintre noi. Una dintre cele mai grele ,,atribuții” casnice era aceea a curățatului și spălatului covoarelor, care ne răpeau cel puțin 2-3 ore din activitatea zilnică. Începutul sfârșitului a debutat cu spălătoriile auto care au oferit o mână de ajutor. Cifrele de afaceri au fost diminuate simțitor din cauza crizei, așa că acestea s-au reprofilat, acceptând să spele și covoare, nu doar mașini. Pentru că de fiecare dată nevoia te învață și te obligă să cauți soluții noi, iată că și pe piața românească au apărut spălătoriile de covoare cu mecanism automat.

Reșițenii sunt și ei beneficiarii unui astfel de serviciu oferit de „Spălătoria Automată Covoare SuperClean”, deschisă pe strada Țerovei numărul 1, în curte la Crossi.

Covoare curate și uscate indiferent de anotimp!

Ce trebuie să știe reșițenii despre această spălătorie este faptul că prețul pentru un metru pătrat costă 8 lei, spălarea covoarelor se face în trei etape, transportul de la domiciliu este gratuit, iar informațiile suplimentare și programările se pot face și la numărul de telefon 0771 387 377.

Aprilie 2018. Suntem în plină primăvară. Prin urmare, nu ezitați să vă bucurați de frumusețile naturii, să vă relaxați și să lăsați munca grea pe mâna profesionaliștilor – „Spălătoria Automată Covoare Reșița SuperClean”.

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/