N-au vrut pielea “Monstrului pedofil”!

Curtea de Apel Timişoara va pronunţa în 2 octombrie sentinţa în cazul lui Daniel Ungur, bărbatul care a transformat mai multe eleve de la şcolile şi liceele din oraş în sclave sexuale.

Condamnat de prima instanţă, în speţă Tribunalul Caraş-Severin, la o pedeapsă de zece ani închisoare, “Monstrul” de pe Republicii 15 are toate şansele să primească o pedeapsă şi mai mare. Nu e pentru prima dată când Ungur săvârşeşte astfel de fapte incalificabile şi tocmai de aceea procurorii au cerut ca pedofilul să stea mult şi bine în spatele gratiilor, ca nu cumva să-i mai cadă victime şi alte fete de 13 sau 14 ani, preferatele lui.

Minorele pe care le-a batjocorit înainte de a fi încătuşat au fost aşteptate în sala de judecată pentru a spune dacă au pretenţii materiale de la acesta. S-a prezentat una singură, care a cerut doar o pedeapsă cât mai aspră pentru “Monstrul pedofil” şi nimic mai mult. Încă din faza de urmărire penală, toate celelalte victime au declarat că nu se constituie părţi civile în proces. Daniel Ungur ar putea încasa sume importante de bani de pe urma unui alt proces, în care acesta i-a solicitat despăgubiri morale şi materiale lui Ionel Bănuţ, şoferul care i-a accidentat şi i-a omorât tatăl.