N-ai ce face luni seară? Teo vine la Reșița și te așteaptă la stand up! AIA E!

po 1000x100px (3)

La finalul anului trecut, Reșița s-a distrat pe cinste la un show de stand up comedy semnat de Teo. Comediantul revine la Cinematograful Dacia pentru încă o seară de neuitat. Așadar, tu ce faci luni seara?

Un nou spectacol de stand up comedy, susținut de celebrul Teo, va avea loc luni, 29 octombrie, la Cinematograful Dacia din Reșița. În deschiderea show-ului va urca pe scenă Victor Băra, un sibian simplu, care dacă vede o bere, o bea! Face stand-up comedy de mai puțin de un an și deja strânge destul de multe show-uri cu talentul și entuziasmul lui. Zicala lui după care își ghidează viața este: „Dacă nu-i poți învinge, fă-i să râdă!”.

Teo, cel care a mai făcut publicul reșițean să râdă, revine cu o serie nouă de glume. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cu o experiență remarcabilă pe scenă, începând de la cea de club și până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up și colaborări cu comedianți de afară, Teo atinge subiecte de comedie diverse și bine documentate.

banner 1000 x 100 hd

Detalii despre show, dar și despre achiziționarea biletelor găsiți dând click pe poza de mai jos:

Puteți urmări mai jos câteva secvențe din show-ul care a avut loc în decembrie 2017 la Cinema Dacia:

YouTube video

03 britannia 1000 x 100 gif