N-a trădat nimeni! Dacica şi Vasile, viceprimarii lui Popa!

explo 1000x200

Liberalii au tremurat serios înainte de ședința Consiliului Local Reșița de astăzi, în care s-au ales cei doi viceprimari, și asta pentru că unii dintre ei s-au suspectat reciproc de o posibilă trădare.

dacicaAdrian Dacica, din partea PNL, și Paul Vasile, de la Partidul Verde, au fost aleși viceprimari, în detrimentul lui Ioan Narcis Chisăliţă şi Viorel Mutu, propunerile grupului PSD+PMP. Deşi au fost numeroase scenarii ce făceau referire la trădări din diverse partide, asigurările celor în cauză că nimeni nu se va abate de la linia partidului s-au dovedit a fi reale, iar opoziţia nu a reuşit să-şi numească niciun om în nicio funcţie de conducere, deşi a făcut mai multe nominalizări, pe diverse situaţii.

Opoziţia a avut, totuşi, şi succesul ei astăzi, reuşind să-l determine pe primarul Ioan Popa să retragă mai multe proiecte de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de consiliu local şi să convoace o şedinţă de îndată, pe loc, pe ordinea de zi a căreia s-au regăsit acele proiecte de hotărâre retrase la insistenţele PSD din prima şedinţă.

Tot astăzi s-a luat act şi de demisiile lui Constantin Tarbuzan din funcţia de administrator unic al SC CET Termo Serv SRL şi a Mariei Giuricici din funcţia de administrator unic al SC Pieţe Reşiţa SRL, fiind înlocuiţi cu două persoane propuse de grupul PNL-PV: Dorin Bistrian, la Pieţe, şi Cosmin Drăghici, la CET.

banner 970 x 250