Muzică, poezie şi pictură la BookLand

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Caravana BookLand îi aşteaptă pe toți iubitorii de carte și cultură în această seară în Centrul Comercial Victoria Center din Reșița, acolo unde continuă activităţile din cadrul celui mai prietenos târg de carte din România.

Organizatorii au pregătit, cu începere de la ora 18.00, un moment cultural ce va împleti muzica și poezia celor mai talentați artiști reșițeni. „Elevii Estera Lighezan și Răzvan Vaida, de la Liceul de Artă “Sabin Păuța”, împreună cu profesorul Eduard Aelenei, ne vor încânta auzul cu muzica lor, iar poeții Costel Stancu, Constantin Rupa si Iacob Roman vor veni să recite în cadrul Caravanei BookLand, cele mai frumoase poezii pe care le-au creat”, a precizat Sorin Lucaci, marketing coordinator.

publicitate online in ziar Express de Banat

Ziua de mâine îi are în centru pe cei mici, spre bucuria cărora BookLand a pregătit o mulțime de surprize. De la ora 17.30, părinții sunt invitați să vină împreună cu prichindeii, care vor putea participa la atelierul de pictură organizat de copiii de la secția de pictură a Palatului Copiilor din Reșița, coordonați de doamna profesoară Dorina Bobeică.

Ce este BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit târg de carte, muzică, film și jocuri, aflat la cea de-a doua ediție. Târgul este prezent pe parcursul anului 2012 în 39 de orașe din țară, timp de 42 de săptămâni. „Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin aria geografică de acoperire, cât și prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeași umbrelă. BookLanderii sunt așteptați cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale și momente de excepție”, a mai spus Sorin Lucaci.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Echipa BookLand a venit în Centrul Comercial Victoria Center pregătită cu oferte, tombole și promoții pentru toate buzunarele. Reşiţenii care vor să-şi ia porţia de cultură au de unde alege: organizatorii pun la dispoziţie peste 9000 de volume, de la cele peste 70 de edituri participante.

 

 

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/