Muzica electronică răsună din nou în Reșița!

explo 1000x200

După seria evenimentelor la Hala 13, o nouă petrecere se anunță a fi incendiară pentru iubitorii muzicii electronice.

Într-o nouă locație, la clubul proaspăt deschis lângă Liceul Teoretic Diaconovici-Tietz, mixurile de muzică electronică vor răsuna vineri seara, începând cu ora 23:00. Startul îl va da Omu cu Butoane, cel care va menține atmosfera timp de două ore, urmat apoi de Blintzu, care va duce în spate petrecerea până după orele 3:00 noaptea.

Pentru a nu periclita starea de bine a reșițenilor, am decis că în urma activității cu HALA 13 meritați să vă ținem în priză cu o serie de evenimente frumoase și pline de vibrații pozitive. Așa cum v-am obișnuit, vă așteaptă mii de watts, show de lumini și efecte, mixing video live, o vastă selecție de muzică electronică de petrecere! Voia bună și vibrațiile positive, din partea casei!”, anunță organizatorii evenimentului.

Așadar, vineri, în data de 24 ianuarie, de la ora 23:00, petrecerea își ia startul în Club 2GO. Cei doritori să se distreze o noapte întreagă pe ritmurile electronice ale lui Blintzu și Omu cu Butoane trebuie doar să vină înarmați cu voie bună și cu cei 10 lei, costul pentru intrare.

banner 970 x 250