Muzeul Național de Artă Timișoara intră în reorganizare pentru anul 2023

foto1
po 1000x100px (3)

Luna septembrie înseamnă pentru Muzeul de Artă din Timișoara debutul unei perioade de reorganizare necesară pregătirii unor evenimentele culturale care vor fi organizate în 2023, când Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii. Astfel, începând cu 7 septembrie, vizitarea spațiilor expoziționale de la etajele I și II ale Palatului Baroc va fi suspendată.

Practic, muzeul intră într-o perioadă de reconfigurare a tematicii expoziționale și a circuitului de vizitare și de remodelare a expozițiilor permanente. Activitățile de reorganizare se vor desfășura până în 15 decembrie 2022.

Expozițiile temporare, prezente și viitoare, de la parterul muzeului vor fi deschise în continuare publicului iubitor de artă. De exemplu, până în 10 octombrie, timișenii sunt invitați să admire cea mai recentă expoziție, „Întoarcerea Prodigioasă. Oskar Szuhanek”, o amplă retrospectivă a pictorului timișorean.

banner 1000 x 100 hd

Vizitarea se va face pe baza biletului pentru o expoziție, în valoare de 16 lei/adult, 4 lei/student sau pe baza biletului unic pentru cele trei muzee, în valoare de 24 lei/ adult sau 6 lei/student. Copiii, elevii, membrii UAP, persoanele cu handicap și însoțitorii lor, precum și deținătorii cardurilor ICOM beneficiază de gratuitate.

03 britannia 1000 x 100 gif