Municipiul Reșița, în top la infectare, dar și la vaccinare!

coronavirus respiratory infections viruses vaccines
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Municipiul Reșița este orașul cu cele mai multe infectări, fiind la un pas de noi restricții. Incidența a ajuns astăzi la 7,46 cazuri la mia de locuitori. În același timp, reșițenii sunt printre cei mai conștiincioși cărășeni atunci când vine vorba despre vaccinare.

Reșița este la un pas de a depăși pragul de 7,5 infectări la mia de locuitori, ceea ce va duce la noi restricții. Potrivit celei mai recente informări transmise de Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, 619 reșițeni s-au infectat în ultimele 14 zile, fiind pe primul loc ca rată de infectare în mediul urban și pe locul 5 la nivel județean. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a anunțat deja o parte dintre restricțiile care se vor aplica în momentul depășirii pragului de 7,5 cazuri la mia de locuitori.

CITEȘTE ȘI: Reșița, la un pas de noi restricții!

În același timp, reședința de județ se plasează în top atunci când vine vorba despre vaccinare. Potrivit celor mai recente date, 29,12% dintre reșițeni s-au imunizat cu cel puțin o doză, ceea ce înseamnă ușor peste media națională (28,49% în data de 10 octombrie).