Muncitorul Reșița rămâne în prima ligă! Umplem Polivalenta!

Echipa de futsal a Reșiței joacă luni seară, de la ora 17, în Sala Polivalentă, meciul decisiv pentru rămânerea pe prima scenă a țării!

După 3-3 în manșa tur a barajului pentru menținerea în Liga I de futsal, Muncitorul pornește ca mare favorită în fața formației brașovene Colțea 1920. Toți jucătorii sunt apți de joc, toată lumea e optimistă, mai e nevoie doar de o sală cât mai plină și de o atmosferă pe măsură pentru ca Doană jr. și ai lui să-și asigure menținerea în elită. „Sută la sută vom învinge în meciul de luni! Așteptăm un public numeros, să ne bucurăm împreună. Am pregătit și mai multe surprize pentru cei care vor fi lângă noi, dar cel mai important este să dovedim că ne merităm locul în prima ligă de futsal a României”, a declarat pentru expressdebanat.ro Antonel Burtea, omul care a dus greul în acest sezon la gruparea reșițeană.

Veștile bune nu se opresc aici. În ciuda tuturor speculațiilor, Muncitorul va merge înainte. Oficialii clubului reșițean au primit garanții că echipa va continua să existe, chiar dacă Reșița nu e un oraș în care sportul să se bucure de sprijinul pe care l-ar merita. „Nu avem de ce să ne facem griji. Câștigăm luni, intrăm într-o binemeritată vacanță, apoi ne întoarcem să pregătim sezonul viitor. Neapărat în prima ligă!”, a mai spus Antonel Burtea.

Așadar, luni, de la 17, toți iubitorii fotbalului de sală sunt așteptați la Polivalenta!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/