Muncitorul Reșița, la ultimul meci acasă în 2016

După victoria de la Târgu Secuiesc, Muncitorul Reșița dispută în această seară, de la ora 18:30, ultimul meci pe teren propriu în acest an în Liga I de futsal. În etapa a 14-a a competiției, echipa reșițeană dă piept cu ocupanta locului 5, Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.

Elevii lui Ion Roman au un moral bun după ce și-au trecut trei puncte în cont luni seara, după victoria la limită de la Târgu Secuiesc, prin golul căpitanului Casian Doană. Muncitorul Reșița este în căutarea punctelor necesare pentru a prinde ultimul loc care duce în play-off-ul Ligii I. Deocamdată, reșițenii sunt pe locul 9, cu 10 puncte, la trei puncte în spatele ocupantei poziției a opta (ultima de play-off), Spicom Sfântu Gheorghe.

„Va fi un meci greu, ca de altfel toate meciurile din acest campionat, mai ales pe teren propriu. Am echipe bune de fiecare dată. Noi am încercat să câștigăm, poate reușim duminică. Lotul este valid, nu avem suspendați sau accidentați. Băieții au un moral bun și-au recăpătat încrederea după victoria de la Târgu Secuiesc. Dacă luăm trei puncte, putem spune că pe anul acesta ne-am îndeplinit în mare parte obiectivul”, a spus antrenorul Ion Roman.

Partida Muncitorul Reșița – FK Odorheiu Secuiesc se dispută de la ora 18:30, la Sala Polivalentă, fiind arbitrată de Daniel Vasile Pop și Liviu Chita (ambii din Pitești). Rezervă: Radu Danielenco (Ploiești). Observator: Bogdan Ciolacu (Pitești).
În acest an, Muncitorul Reșița va mai disputa o partidă în Liga I, pe 11 decembrie, în deplasare cu United Galați.