Muncitorul Reșița intră în cantonament pentru play-off

Muncitorul Reșița se pregătește pentru al treilea sezon consecutiv în prima ligă de futsal. De astăzi, elevii lui Ion Roman participă la un stagiu de pregătire centralizată la Secu.

După două săptămâni de antrenamente în Sala Polivalentă din Reșița, echipa de futsal schimbă aerul și intră în cantonament. „Vom încerca să ne pregătim cât mai bine pentru noul sezon competițional. În mare parte, vor urma șapte zile de antrenamente fizice pentru băieți, pentru că dacă vrem să atacăm play-off-ul, trebuie să punem presiune și să alergăm mai mult decât adversarul. Toți jucătorii care au fost prezenți la reunire vor face deplasarea și mă bucur că nu avem jucători accidentați. După acest stagiu de pregătire, vom reveni la Reșița și ne vom pregăti în Sala Polivalentă până la primul joc oficial. Cu siguranță vom disputa câteva meciuri amicale, pentru ca la primul meci de campionat să fim în cea mai bună formă. Programul nu a fost încă stabilit”, a spus antrenorul Ion Roman.
În cantonamentul de la Secu, pe lângă jucătorii pe care îi are în lot Muncitorul, sunt așteptați și doi jucători de la fosta campioană, Autobergamo Deva.