Muncitorii au părăsit șantierul de la Valea Bolvașnița!

statie tratare apa valea bolvasnita

O investiție derulată cu fonduri europene în localitatea Valea Bolvașnița, comuna Mehadia, avea toate șansele să rămână nefinalizată, iar autoritățile – nevoite să returneze banii alocați prin proiect. În ultimul moment, conducerea Primăriei Mehadia a găsit soluția salvatoare pentru continuarea lucrărilor și finalizarea proiectului.

Vin vești bune de la Mehadia, după ce primarul comunei, Grigore Bardac, a anunțat finalizarea cu succes a investiției prin care s-a reușit alimentarea cu apă a localității Valea Bolvașnița.

Ne bucurăm să anunțăm finalizarea proiectului de captare a apei, cu stație de filtrare, clorinare și tratare în localitatea Valea Bolvașnița. Proiectul de alimentare cu apă a fost finanțat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), dar sursa de apă din proiectul inițial nu s-a lăsat identificată, astfel că am fost nevoiți sa găsim alte soluții care sa ne ofere suficientă apă potabilă. Așadar, am întocmit alt proiect prin care am captat apa de suprafață, am obținut avizele și astfel am asigurat tot necesarul comunității. Aceste costuri au fost suportate din bugetul local. Dacă nu reușeam să găsim această soluție și să finalizăm investiția, riscam să returnăm banii la AFIR.”, a declarat primarul comunei Mehadia.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

În privința branșamentelor la rețeaua de apă și a racordurilor la sistemul de canalizare a gospodăriilor, administrația locală din Mehadia a depus o cerere de finanțare la Ministerul Dezvoltării, pe Programul Național „Anghel Saligny”. „Sperăm ca și acest proiect să fie unul realizat cu succes și fiecare cetățean să se bucure de aceste resurse naturale, fără eforturi financiare individuale.”, a mai precizat Grigore Bardac.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/