Muncesc în Timiș până reușesc să plece în Occident. Grup de migranți, oprit la frontieră

politia frontiera
promovare online Timisoara Casa Auto

Tot mai mulți străini ajung în Timiș, obțin actele de ședere și muncă, se angajează, dar cu prima ocazie încearcă să fugă în Occident.

Aceasta este povestea ultimului grup de migranți prins de polițiști la frontiera cu Serbia. Străinnii intenționau ca de aici să ajungă mai departe, în vestul Europei.

„În data de 13.06.2023, în jurul orei 03.00, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, aflat în misiune de supraveghere a frontierei de stat, la aproximativ 500 m de linia de frontieră, a observat un grup de persoane care se deplasa pe jos, spre granița cu Serbia. Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, în urma căreia au depistat treisprezece cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă. Persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări”, a transmis Poliția de Frontieră.

promovare banner maxagro

Poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani, toți fiind posesori de vize pentru angajare, intrați legal pe teritoriul României. Au fost predați la Centrul de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

publicitate tmc 640