Zece străini din Bangladesh, prinși la granița cu Serbia

politia frontiera
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră de la Lunga au depistat două grupuri, formate din zece cetățeni din Bangladesh, care încercau să treacă ilegal frontiera în Serbia, toți fiind posesori de vize pentru angajare, intrați legal pe teritoriul României.

Primul grup era format din 3 persoane, care mergeau pe jos spre țara vecină. A foat oprit la 50 de metri de graniță. Câteva ore mai târziu a fost capturat și al doilea grup, de 7 oameni, la 200 de metri de Serbia.

„În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră au declanşat acţiuni specifice, în urma cărora i-au depistat pe cei zece cetățeni străini, care nu își justificau prezența în zonă de frontieră. Persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări”, a transmis Poliția de Frontieră.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Poliţiştii de frontieră au stabilit că migranții sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 22 și 45 de ani și sunt posesori de vize pentru angajare, intrați legal pe teritoriul României.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/