Multimilionarul Umbrărescu se mută în Poiana Mărului! La Oțelu Roșu produce fier beton pentru autostrăzile din România!

poiana marului
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Familia Umbrărescu, deținătoarea grupului de firme UMB, cu afaceri de peste 1 miliard de euro, va produce la combinatul din Oțelu Roșu fier beton necesar lucrărilor contractate pentru următorii 10 ani!

Preluarea combinatului de pe Valea Bistrei de către omul de afaceri băcăuan Dorinel Umbrărescu, dezvăluită în exclusivitate de Express de Banat, a fost privită cu scepticism de destulă lume. Și asta pentru că, de-a lungul vremii, s-a tot vorbit despre fel și fel de investitori, însă fără vreun rezultat. Chiar și acum, când lucrurile sunt cât se poate de clare, au apărut voci care au vorbit despre tăierea a ceea ce a mai rămas din combinat și valorificarea la fier vechi. Luca Mălăiescu, primarul orașului Oțelu Roșu, a eliminat însă toate speculațiile, prezentând la Express Live garanțiile unei afaceri serioase și, foarte important, de durată.

„Nu pot să condamn pe nimeni care nu crede pentru că nici eu n-am mai crezut. Am sperat, dar n-am mai crezut că e posibil așa ceva. Nu am ieșit public până nu am văzut banii în cont. Am fost de față, la Oțelu Roșu, când Alexandru, băiatul cel mare al domnului Umbrărescu, a semnat la Finanțe procesul-verbal și a ridicat toate dosarele de active pe care le mai are combinatul. Un morman de fiare vechi valorează 30 de milioane de euro? Din ce a mai rămas acolo, din mormanul de fiare vechi, nu știu dacă poți scoate 1milion de euro. Cine ar da 12 milioane de euro ca să vândă tot ce e acolo și să ia 1 milion? Să piardă 12! Acel articol care vorbea despre tăierea combinatului și vânzarea lui la fier vechi urmărea să mai șteargă din posibila imagine bună a primarului Luca Mălăiescu, a prefectului de Caraș-Severin, Ioan Dragomir, și, implicit, a lui Silviu Hurduzeu, cei care ne-am implicat ca această tranzacție să de facă.”, a comentat Mălăiescu.

1000x100 (3)

De combinatul de la Oțelu Roșu se va ocupa Alexandru, fiul cel mare al lui Dorinel Umbrărescu. Acesta l-a impresionat deja pe primarul Mălăiescu și i-a dezvăluit lucruri care reaprind speranța unui oraș care se stinsese odată cu flacăra din laminor. „Vă garantez că are gânduri foarte, foarte îndrăznețe. Alexandru are doar 34 ani, este foarte tânăr, dar n-am mai văzut până acum un tânăr așa de bine documentat și pregătit. În plus, e de o modestie debordantă. Mi-a spus că, într-o perioadă nu foarte îndepărtată, vrea să ajungă la 700 de angajați. Vrea să aducă și un laminor aproape nou, îl are deja pregătit, în Slovacia. Pentru perioada următoarea a comandat deja 6 km de gard nou. În același timp pune stâlpi noi de iluminat, iar una din halele pe care le-am vizitat o va moderniza că să fasoneze fierul vechi, să-l pregătească pentru construirea de autostrăzi în România. Ei de aceea au venit la Oțelu Roșu. Mi-au spus că au contracte semnate în România pe următorii 10 ani de acum înainte. Diferența de preț la fierul beton produs la Oțelu Roșu cu fierul beton cumpărat din Turcia le amortizează investiția făcută la noi în oraș.”, a mai dezvăluit Luca Mălăiescu la Express Live.

Firmele familiei Umbrărescu dețin în portofoliu, într-adevăr, contracte impresionante legate de construirea autostrăzilor din România, iar primarul Mălăiescu e gata să le ofere tot sprijinul și încearcă să le lege cât se poate de tare de Caraș-Severin. „Am fost la Poiana Mărului, la rugămintea lui Alexandru, să-i caut teren, că vrea să îți facă o casă. A spus că își aduce familia aici, că se mută și se face bănățean! Lucrurile sunt foarte serioase. De fiecare dată a venit cu elicopterul sau cu charter privat, la Timișoara, ceea ce înseamnă niște cheltuieli serioase, nu e cazul să mai apară insinuări și comentarii răutăcioase. Oțelu Roșu are o șansă uriașă!”, a conchis edilul-șef.

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/