Mozzart Bet oferă cele mai mari cote din lume: Sociedad 1.62, Lille 2.07 și Brugge 2.1

explo 1000x200

Crema celor mai buni din nou pe podiumul platformei Mozzart Bet. Cele mai mari cote le poți găsi pe siteul preferat de pariori. Sigur și la doar un click distanță.

Real Sociedad – Elche (ora 22:00) cota 1.62

Duel cu scântei în Primera, unde Real Sociedad, locul 5 în prezent, trage să-și consolideze poziția care îi permite să joace sezonul următor în Europa League, în vreme ce Elche încearcă să scape de retrogradare pe final de sezon. În ultimele cinci confruntări directe, s-a înregistrat o singură remiză, trei victorii ale lui Sociedad și o singură victorie pentru Elche.

Pentru o victorie a gazdelor, Mozzart Bet oferă o cotă de 1.62!

Lens – Lille (ora 22:00) cota 2.07

Pe primul loc în Ligue 1, Lille visează cu ochii deschiși la titlul de campioană. Însă până să ridice trofeul deasupra capului, mai are de trecut câteva probe de foc. Prima dintre ele, Lens! Pe 5, însă la egalitate de puncte cu Marseille, Lens tremură pentru locul din clasament ce-i oferă șansa de a juca în preliminariile Conference League.

O cotă de 2.07, cea mai mare din lume, pentru victoria lui Lille,  așteaptă la Mozzart Bet!

Genk – Club Brugge (ora 21:45) cota 2.01

Brugge privește spre titlu în prima ligă belgiană, de la adăpostul celor opt puncte peste locul doi, Genk, adversara din această seară! Brugge s-a impus de două ori deja în acest sezon împotriva celor de la Genk, astfel că o a treia victorie pare iminentă.

Pentru acest scenariu, Mozzart Bet oferă cea mai mare cotă din lume, de 2.01!

banner 970 x 250