„De la Cristiano, pentru Gavrilo!” Ronaldo, gest de aur pentru un copil diagnosticat cu o boală rară

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Bine-cunoscuta platformă de pariuri, Mozzart Bet, l-a implicat pe Ronaldo în lupta pentru viața lui Gavrilo. Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo a dorit să se implice personal în cazul băiețelului diagnosticat cu SMA1, amiotrofie spinal musculară.

După ce Mozzart Bet a achiziționat banderola de căpitan aruncată pe teren de Cristiano Ronaldo la finalul meciului Serbia – Portugalia în urma unei licitații, banii strânși fiind donați către tratamentul micuțului Gavrilo Djurdjevic, diagnosticat cu o boală gravă, fotbalistul lusitan a fost impresionat de caz și a hotărât să se implice personal pentru a-l ajuta.

Zilele trecute a sosit la sediul Mozzart Bet, din Serbia, tricoul de joc al lui Ronaldo de la Juventus, purtând semnătura cvintuplului Balon de Aur și mesajul „de la Cristiano, pentru Gavrilo”. Fotbalistul se alătură astfel tuturor celor care au donat pentru a-l ajuta pe Gavrilo Djurdjevic, diagnosticat cu SMA1 (atrofie musculară) să ducă o viață cât se poate de normală.

untitled design set 970x90 px

Tratamentul, cel mai scump din lume, costă 2.35 milioane de dolari și trebuie administrat cât mai devreme, înainte ca boala să producă efecte ireversibile. Speranța de viață a copiilor diagnosticați cu SMA1 este de maxim 18 luni.

untitled design set 970x90 px