Motociclist rănit grav în accident!

Neatenţia a provocat un alt accident de circulaţie în judeţ. Un cărăşean a ajuns în spital după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe Drumul Naţional 58.

Poliţiştii rutieri au intervenit zilele trecute la un accident ce circulaţie produs pe DN 58, între Reşiţa şi Caransebeş. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost grav rănit, după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe care o conducea în afara localităţii Brebu. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în urma impactului motociclistul a fost grav rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.

Echipajul sosit la faţa locului a constatat, din primele verificări, că, în timp ce G.L., în vârstă de 46 ani, se deplasa cu motocicleta din direcţia Reşiţa spre Caransebeş, într-o curbă a ieşit cu roata din faţă pe acostament şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO: crimetime.ro