Motivul dublei crime din Timișoara

criminal timisoara 620x400
promovare online Timisoara Casa Auto

Bărbatul de 38 de ani, suspectat că i-a ucis pe cei doi bătrâni din Timișoara, marți seara, a fost audiat toată noaptea de polițiști. Aceștia au aflat și motivul crimei.

Din primele informații, bărbatul a locuit în imobilul cu cele două victime. A adunat datorii la întreținere și, în ultimele luni, femeia ucisă, administratorul clădirii, i-a cerut să plătească.

Suspectul știa exact când se strâng banii de întreținere, așa că a mers să îi fure. Nu ar fi vrut, inițial, să îi omoare, dar lucrurile au degenerat. Bărbatul era și drogat.

promovare banner maxagro

Cum a fost prins, aflați aici!

Vă amintim că, marți seara, în jurul orei 22:30, suspectul a intrat în apartamentul a doi bătrâni din Piața Țepeș Vodă. I-a înjunghiat și a plecat cu 12.000 de lei. Când a dat atacul, vârstnicii vorbeau la telefon cu o rudă din Germania, care a auzit zgomote. Când apelul s-a întrerupt brusc, respectiva rudă a sunat un nepot al bătrânilor din Timișoara care a fugit la apartament. A dat nas în nas cu suspectul, dar după o luptă scurtă, cel din urmă a reușit să fugă.

publicitate tmc 640