Cum a fost prins criminalul din Timișoara

page
promovare online Timisoara Casa Auto

Suspectul dublei crime din Timișoara a ajuns pe mâna polițiștilor după ce oamenii legii au primit mai multe infromații și au împânzit zona unde se ascundea acesta.

Încă de joi după masă, polițiștii au făcut mai multe percheziții în zona Gării de Nord, unde au primit informații că ar locui părinții suspectului. Nu au părăsit perimetrul, iar seara târziu l-au încolțit pe suspect.

Acesta are 38 de ani și fusese acasă la părinți pentru a-și schimba hainele. A ajuns în arest.

Polițiștii au ținut să mulțumească populației și mass media pentru că ponturile primite i-au ajutat în misiune.

promovare banner maxagro

„S-a reușit identificarea, depistarea și capturarea bărbatului de 38 de ani bănuit de infracțiunea de omor calificat. Acesta a fost capturat în zona Gării de Nord și se ascundea. Putem spune că această capturare și depistare a bărbatului se datorează și sprijinului primit din partea cetățenilor, întrucât aceștia au semnalat de fiecare dată când vedeau o persoană care seamănă cu bărbatul căutat de Poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Vă amintim că, marți seara, în jurul orei 22:30, suspectul a intrat în apartamentul a doi bătrâni din Piața Țepeș Vodă. I-a înjunghiat și a plecat cu 12.000 de lei. Când a dat atacul, vârstnicii vorbeau la telefon cu o rudă din Germania, care a auzit zgomote. Când apelul s-a întrerupt brusc, respectiva rudă a sunat un nepot al bătrânilor din Timișoara care a fugit la apartament. A dat nas în nas cu suspectul, dar după o luptă scurtă, cel din urmă a reușit să fugă.

publicitate tmc 640