Moștenitorii unui samsar imobiliar dau atacul la proprietățile statului din Băile Herculane!

parcare herculane

Primarul Cristian Miclău e pus din nou în gardă de topografi care fac măsurători în parcarea publică din centrul stațiunii, pe care nu demult administrația locală și-o redobândise prin sentință judecătorească.

„Moștenitorii cunoscutului samsar imobiliar din Băile Herculane B.G. (n.r. – Blăgniceanu Gheorghe), încearcă a aduce din nou în «curtea» lor parcarea publică a orașului. O echipă de topografi face măsurători fără să fi anunțat în prealabil și proprietarul de drept așa cum s-ar fi cuvenit. Acest faimos «colecționar» de terenuri fost funcționar al Primăriei, apoi șef la Cartea Funciară a reușit de-a lungul anilor să dea mari bătăi de cap proprietarilor de terenuri persoane fizice, precum și proprietății publice a orașului. Pe lângă problemele ce au afectat proprietățile persoanelor fizice, au fost și încercări, de multe ori reușite, de a acapara proprietăți publice cum sunt bine sțiute cazurile ce vizau porțiuni din Parcul Vicol, clădirea și terenul adiacent sediului Poliției din localitate, stadionul orașului sau diverse spații verzi cum ar fi cele din jurul pensiunii Pinul Negru.”, anunță Primăria Băile Herculane printr-un comunicat.

parcare herculane 2

leader board 728 x 90 px

Cristian Miclău, edilul-șef al orașului de pe Valea Cernei, dă asigurări că va încerca să împiedice alte șmenuri imobiliare, așa cum a făcut și în alte situații, când a reușit să readucă terenuri și imobile în proprietatea Primăriei. „Asigurăm toți cetățenii că, indiferent de intențiile și încercările unora sau altora, Primăria Băile Herculane va apăra de fiecare dată în instanță domeniul public al orașului.”, a mai spus Miclău.