Moș Nicolae aduce „Ghinionistul” în cinematografe. La Reșița s-au pus deja biletele în vânzare!

picnic iulius1000x100

Cei care nu au ajuns să vadă „Ghinionistul” nici la premiera de gală, nici în această săptămână, primesc un cadou din partea lui Moș Nicolae. Filmul produs în Caraș-Severin va fi difuzat de săptămâna viitoare în toate cinematografele din județ, iar la Reșița biletele s-au pus deja în vânzare.

Deja celebru înainte de premiera națională, „Ghinionistul” va rula săptămâna viitoare în toate cinematografele din Caraș-Severin. La Reșița, acesta va fi proiectat începând de miercuri, 6 decembrie, până duminică, 10 decembrie. De această dată vor fi câte două proiecții pe zi, de la ora 19.00 și de la ora 21.00.

Biletele pentru perioada 6 – 10 decembrie pot fi deja achiziționate de la casieria Cinematografului Dacia, prețul fiind de 20 de lei.

leader board 728 x 90 px

IMAGINI ȘI INTERVIURI DE LA PREMIERA DE GALĂ: Actorii din „Ghinionistul”, fascinați de oamenii și locurile din Caraș-Severin. „Reșița trebuie să devină un platou de filmare!” [FOTO/VIDEO]

„Ghinionistul”, regizat de Iura Luncașu și filmat în Caraș-Severin, este o comedie savuroasă, cu artiști cunoscuți, printre care: Gheorghe Visu, Radu Gabriel, Dorian Popa, Vlad Logigan, Ruby, Codin Maticiuc, Virgil Ianțu și alții pe care îi veți descoperi dacă mergeți la film. Premiera națională a filmului va avea loc vineri, 8 decembrie.