Moș Crăciun vine la Timișoara! Ce trebuie să faci ca Moșul să primească scrisoarea ta și să îți aducă darul?

Moș Crăciun vine la Timișoara pentru a împărți daruri! Copiii între trei și zece ani pot merge la Târgul de Crăciun cu scrisoarea pregătită pentru Moș Crăciun și să o lase în cutia de sub bradul împodobit în centrul Pieței Victoria. Tu ce vrei să îți aducă Moșul?

Pe 19 decembrie, moșul va veni personal la Timișoara să aducă darurile mult visate și menționate în scrisori. Iată ce mesaj a transmis moșul pentru copiii din Timișoara.

„Dragii Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă brad, o cutie magică în care aștept scrisorile voastre, dragi copii. În seara de 19 decembrie, la ora 19.00, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timișoara în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi copiilor care au fost cuminți tot anul. Scrisorile le primesc până în data de 17 decembrie şi trebuie să conțină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Cu dragoste,
                            Moş Crăciun”

Pentru cei mai mici, părinții sau bunicii pot scrie dorințele în numele lor. Înainte de sosirea lui Moș Crăciun, de la ora 17.00, va avea loc un spectacol artistic organizat de compania Phantasia și Teatrul pe Roți din Arad: „Atenție! Moș Crăciun există!”.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, Ness Digital Engineering, Raiffeisen Bank, UPC România și Coca-Cola România.