Moș Crăciun a ajuns mai devreme la Școala 7!

cadouri craciun

Aproximativ 450 de cadouri au fost împărțite de către o asociație din Germania elevilor de la Școala Gimnazială Nr. 7 din Reșița. Oaspeții nu au plecat cu mâna goală, ci cu ornamente de Crăciun realizate de către beneficiarii acțiunii.

În baza unui parteneriat încheiat între Școala Gimnazială Nr. 7 din Reșița și Asociația „Stern der Hoffnung Rumänien”, cu sediul în Buziaș, peste 400 de elevi ai unității de învățământ s-au bucurat vineri, 10 decembrie, de vizita lui Moș Crăciun. Acesta a venit încărcat de daruri pregătite atent și trimise în România de copii din Germania. La acțiune a participat și o delegație a Asociației „Stern der Hoffnung Rumänien”, coordonată de președintele acesteia, Bogdan Arthur Korom.

În semn de mulțumire și prețuire, elevii Școlii 7 au oferit membrilor asociației ornamente de Crăciun, realizate în cadrul orelor de Educație Tehnologică, după cum a precizat prof. Cristina Ardeleanu, coordonator proiecte și programe educative, în cadrul Școlii 7 din Reșița.

cadouri

Asociația noastră derulează o serie de programe prin care sprijină copii, tineri și vârstnici prin intervenții durabile, bazate pe schimbul de experiență și valori între generații. În prezent, asociația desfășoară un program care urmărește educarea copiilor pentru un stil de viață sănătos. Proiectul «Cluburile Generații» este derulat de Fundația Regală Margareta a României și finanțat prin programul «În Stare de Bine», susținut de Kaufland România și implementat de Fundația Pentru Dezvoltarea Societății Civile. Obiectivul programului este creșterea calității vieții locuitorilor din comunitățile rurale și urbane, prin sprijinirea inițiativelor care au un impact pozitiv în domeniile cultură, sport sau viață sănătoasă și care se adresează cu prioritate grupurilor vulnerabile.”, a declarat Bogdan Arthur Korom, președintele Asociației „Stern der Hoffnung Rumänien”.

Programele implementate de Asociația „Stern der Hoffnung Rumänien” se realizează cu implicarea unui număr mare de voluntari (elevi, cadre didactice, medici, psihologi, sociologi etc.), din județele Timiș și Caraș-Severin.

cadouri craciun scoala 7

elevi scoala 7

daruri