Ministrul Grindeanu a ales neinspirat ziua vizitei în Caraș-Severin! Președintele Dunca nu vine vinerea la birou!

sorin grindeanu

Șeful Consiliului Județean Caraș-Severin nu s-a deranjat să participe la întâlnirea cu ministrul Transporturilor și Infrastructurii! Probabil că dezvoltă județul de unul singur!

E deja de notorietate că Romeo Dunca nu vine în zilele de vineri la biroul său din palatul administrativ. Excepție nu a făcut nici măcar în ziua în care Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a sosit în județ pentru a discuta cu autoritățile locale și județene despre infrastructura rutieră și feroviară, despre aeroportul din Caransebeș sau portul de la Moldova Nouă. Deși trenul cu hidrogen ar fi fost cel puțin unul dintre subiectele de interes pentru președintele CJ, acesta a avut alte lucruri mai importante de făcut.

„Am discutat cu domnul primar Popa, cu Mirel Pascu, primarul orașului Bocșa, și cu parlamentari de Caraș-Severin. Cu domnii Vela, Hurduzeu și Mocioalcă. M-am întâlnit și cu primarul de la Caransebeș. A fost o întâlnire constructivă, domnul primar Popa a venit cu proiectele pe masă. Am găsit soluții, una din ele este legată de descentralizarea în cazul centurii Reșiței. Va fi una dintre preocupări. Eu am anunțat cu două-trei zile înainte, am spus că vreau să vin vineri dimineață în Caraș-Severin.”, a spus Sorin Grindeanu.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

De ce n-a venit Romeo Dunca la întâlnirea cu ministrul Transporturilor, în condițiile în care Caraș-Severinul suferă crunt la capitolul infrastructură rutieră?! A încercat să-i scuze absența prefectul Cristian Gâfu: „Domnul președinte știa de întâlnire, nu înseamnă că nu va participa la altele!”

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/