Moş Crăciun a ajuns la Poliţie!

Mascaţii din trupele de intervenţie ale IPJ Caraş-Severin au avut aseară o misiune foarte complicată, prin apel la 112 fiind anunţată dispariţia lui Moş Crăciun, chiar înainte ca acesta să sosească la întâlnirea cu zeci de copiii care îl aşteptau în faţa inspectoratului.

Înarmaţi până în dinţi, mascaţii au plecat imediat să dea de urma moşului. Pentru a salva oarecum momentul, Cristian Buică a cântat împreună cu cei mici câteva colinde. Cum trupele de intervenţie s-au întors fără niciun rezultat, copiii au început să-şi arate nemulţumirea. Căutările s-au extins şi, într-un final, Moşul a fost salvat şi, odată cu el, şi sacul în carea avea pregătite surprize pentru angajaţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Înainte să le împartă darurile, Moşul le-a adus celor mici, în carne şi oase, mai multe personaje de poveste, care i-au făcut pe copiii să îndure frigul pătrunzător. În semn de preţuire, Moşul a fost invitat la o masă caldă, la restaurant, unde copiii i-au spus poezii, iar poliţiştii au ciocnit un pahar de vin în pragul Crăciunului.