Monstrul pedofil încearcă să scape de închisoare!

Daniel Ungur, reşiţeanul care a transformat mai multe minore în sclavele sale sexuale, luptă în continuare pentru libertatea sa. Mai mult decât atât, acesta nu doreşte să le acorde vreun leu despăgubire fetelor pe care le-a traumatizat luni la rând.   

Apărarea lui Daniel Ungur a atacat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie decizia Curţii de Apel Timişoara, care l-a pus la plată de Monstrul pedofil şi l-a condamnat la ani buni de închisoare. Instanţa superioară a admis recursul formulat de avocatul bărbatului, acuzat că a transformat mai multe eleve de liceu în sclave sexuale.

“Instanţa ne-a dat dreptate, în sensul că, în mod eronat Curtea de Apel Timişoara a acordat daune părţilor vătămate, fără ca aceastea să se constituie părţi civile în dosar. Mai mult decât atât, Curtea de Apel Timişoara nu se pronunţă în motivarea sentinţei faţă de cererea noastră de achitare”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Practic, pe baza unui viciu de procedură, invocat de apărarea Monstrului, Curtea de Apel Timişoara trebuie să rejudece cazul. Daniel Ungur doreşte ani cât mai puţini de puşcărie şi să nu acorde vreun leu parţilor vătămate din dosar, adică fetelor pe care acesta le-a abuzat sexual.

Ce sentinţă a primit Ungur
Recidivist, Monstrul pedofil a fost găsit vinovat de primele două instanţe: Tribunalul Caraş-Severin şi Curtea de Apel Timişoara. Magistraţii l-au condamnat la zece ani de puşcărie, iar potrivit sentinţei acestora, Ungur ar fi trebuit să suporte şi plata unor daune către minorele pe care le-a batjocorit.

Daniel Ungur, care e acuzat inclusiv de propriul fiu, s-a încăpăţânat până acum să nu recunoască nimic, în ciuda probelor indubitabile prezentate de procurorii DIICOT.