Monstru cu chip de tată! Și-a violat fetița de doar 5 ani!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un bărbat de 44 de ani din Caransebeș a fost arestat preventiv după ce și-a violat fetița de 5 ani. Alarma a fost dată de vecini.

Monstrul căruia Divinitatea i-a oferit bucuria de a fi tată a înțeles total greșit rolul pe care trebuie să îl aibă în viața fiicei sale: acela de erou, de protector. Gestul său revoltător l-a aruncat după gratii, iar cel mai important este ca micuța de 5 ani să treacă peste trauma creată chiar de cel care i-a dat viață.

Polițiștii au fost alertați de vecinii bărbatului aseară, în jurul orei 20.40. Aceștia au dezvăluit un scenariu incredibil: un tată de 44 de ani ar fi profitat de fiica sa de doar 5 ani. Totul s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână și, probabil, fetița ar fi povestit nenorocirea. Cei doi locuiau singuri, mama copilei fiind plecată în străinătate.

Bărbatul a fost reținut azi-noapte, iar Parchetul de pe lângă Judecatoria Caransebeș a formulat propunere de arestare preventivă în cauză. Suspectul a fost prezentat Judecătoriei Caransebeș, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Minora a fost imediat preluată de către psihologi și reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin și introdusă într-un centru social, în vederea acordării de asistență de specialitate. În urma examinării medico-legale, au fost identificate urme care susțin acuzația de viol”, dezvăluie polițiștii cărășeni.

Cercetările continuă pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/