Momentul adevărului. Speranţă sau resemnare?!

Metalul Reşiţa primeşte astăzi, pe teren propriu, de la ora 11, replica liderului seriei a II-a din eşalonul secund al fotbalului românesc, ASA Târgu Mureş.

Meciul de astăzi a devenit unul cu o miză uriaşă după evenimentele din această săptămână. Implicarea totală a lui Dorinel Munteanu la Metalul confirmă seriozitatea proiectului din Valea Domanului, iar informaţiile răsuflate din Federaţia Română de Fotbal, legate de dreptul de a evolua în prima ligă al echipelor CS U Craiova şi Gloria Bistriţa, nu au făcut altceva decât să apropie şi mai mult Reşiţa de promovare. ASA e lider cu şase puncte peste Craiova, a doua clasată, şi zece peste Metalul şi CSM Râmnicu Vâlcea, acestea din urmă fiind singurele echipele care şi-ar putea disputa locul secund.

Trupa lui Falub şi-ar asigura în mare măsură promovarea încă de astăzi dacă ar pleca neînvinsă din Valea Domanului, în timp ce Metalul nu are decât varianta victoriei. ASA a venit la Reşiţa cu mai multe probleme de lot, de care elevii celui mai complet staff tehnic din Liga a II-a trebuie să profite. Dezamăgit după remiza din runda trecută, 2-2 cu Gloria Bistriţa, Marian Pană a declarat că e optimist şi că are mare încredere în jucători că pot învinge liderul.