În sfârşit, victorie!

explo 1000x200

HC Caraş-Severin a câştigat astăzi, cu 25-12, cel de-al treilea meci din faza a doua a play-out-ului Ligii Naţionale de handbal masculin, cu CS U Suceava.

Handbaliştii lui Aihan Omer au cunoscut din nou gustul succesului după o lungă perioadă amară, obţinând o victorie categorică, dar rezultatul de astăzi e prea puţin probabil să mai aibă vreo importanţă. Şi asta deoarece, pentru a evita barajul de rămânere în Liga Naţională, CSM Bucureşti trebuie să piardă miercuri cu CS U Suceava şi, în plus, HC Caraş-Severin să învingă în capitală, în ultimul meci, la mai mult de trei goluri. ,,A fost un meci în care ne-am mobilizat foarte bine, am reușit să facem un meci destul de bun și să câștigăm la o diferență foarte mare. Prea puțin ne ajută victoria asta. A fost ultimul meci acasă din sezonul acesta, a fost un sezon greu, am făcut și meciuri mai bune și mai puțin bune. Au fost meciuri bune pe care totuși nu am reușit să le câștigăm și am ajuns în situația să jucăm în play-out și consider că nu meritam după modul în care s-a desfășurat campionatul. Modul în care s-a jucat anul acesta ne-a dezavantajat. Cu accidentări și probleme nu am reușit să fim în cea mai bună formă”, a declarat căpitanul lui HC Caraş-Severin, Mihai Rohozneanu.

Coordonatorul de joc al Reşiţei crede în continuare că echipa va juca şi din toamnă în Liga Naţională. ,,Noi jucăm în continuare, mai avem un meci la CSM şi, dacă va trebui, vom juca barajul și eu sper și cred că vom rămâne în Liga Națională. Legat de aspectele financiare, am ajuns la zi. Din punctul acesta de vedere, ce s-a promis s-a întâmplat, s-au ținut de cuvânt. Important este că au reușit să găsească soluții să se plătească din urmă. Eu sper în continuare să fie echipa la Reșița, pentru că suntem de zece ani în Liga Națională. În viața oricărei echipe sunt momente mai bune și mai puțin bune. Eu sper să trecem peste ele și să rămânem în prima ligă, pentru că eu consider că merităm”, a mai spus Rohozneanu.