Moldova Nouă să se descurce din bani europeni! De la județ, buni și 250.000 de lei!

adrian torma moldova noua, senator psd

Președintele CJ, Romeo Dunca, nu trebuie să-i plângă de milă primarului Ion Chisăliță, e de părere senatorul PSD, Adrian Torma. 

Declarația parlamentarului vine după ce Moldova Nouă a primit de la județ doar 250.000 de lei la recenta repartizare bugetară, deși propunerea lui Romeo Dunca a fost de aproximativ 1,5 milioane, iar primarul Ion Chisăliță declarase, în contextul majorării taxelor la Moldova Nouă, că un milion de lei în plus nu ar fi fost o sumă extraordinară pentru bugetul local. Întrucât Primăria nu are nevoie să-i împovăreze pe cetățeni pentru că aduce suficiente finanțări din fonduri europene. „Cred că a lăsat de înțeles că orașul nu are nevoie de bani de la Consiliul Județean. În poziția sa, n-aș fi avut de ce să mă plâng”, a declarat Torma.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Dar, în situația unui primar care vrea să facă lucruri serioase în comunitatea sa, senatorul PSD consideră că fiecare leu e important. O spune după experiența proprie de primar, atunci când, spune el, s-a găsit întotdeauna o cale de a avea un buget onorabil și de a împinge înainte proiectele orașului. Torma mai spune că nu stă în picioare declarația actualului primar, cum că poți recolta aceeași cantitate de lemn de pe un hectar sau de pe 100 de hectare.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/