Moldova Nouă, pe făgașul normal! După mai bine de 6 luni, orașul are consiliu local!

Din această săptămână, primarul Ion Chisăliță are oficial echipă alături de care să ia cele mai bune decizii pentru cetățeni. Noii consilieri locali au depus jurământul după mai bine de 6 luni de la alegeri.

Începând de marți, 6 aprilie, Moldova Nouă are în sfârșit consiliu local. După 6 luni și 10 zile, timp în care orașul a fost al nimănui, neavând nici măcar primar până la final de ianuarie, lucrurile au șansa de a intra pe un făgaș normal. Consilierii locali, pe care oamenii i-au ales în 27 septembrie 2020, au depus jurământul în sala de ședințe a primăriei.

La eveniment a participat și prefectul Cristian Gâfu, cel care le-a cerut noilor consilieri să uite de culoarea politică și să acționeze doar în interesul oamenilor. „Să fiţi cu toţii într-un singur partid, Partidul Moldova Nouă”, i-a îndemnat prefectul.

Planuri mari cu noua echipă are și primarul Ion Chisăliță: „Îmi doresc din suflet să avem succes, să fim sănătoşi, iar la finalul mandatului să prezentăm cetăţenilor din Moldova Nouă un bilanţ care să arate că am rezolvat marile probleme ale oraşului.”.

Componența Consiliului Local Moldova Nouă, potrivit rezultatului alegerilor din septembrie anul trecut, este următoarea:

  • PSD-Pro România – 6
  • PNL – 5
  • Uniunea Sârbilor din România – 3
  • Partidul Verde – 1
  • Partidul Ecologist Român – 1
  • Dănuț Cristian Țițirigă – independent

CITEȘTE ȘI: Interziși ieri, validați astăzi!