Moldova Nouă înoată într-un bazin de fericire!

Incredibil, dar adevărat! Toți politicienii de la malul Dunării, care au luat parte la ședința ordinară a Consiliului Local, s-au pus de acord să voteze proiectul bazinului de înot didactic, finanțat de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții, în zona Iagodăriei, oferindu-le astfel oportunitatea copiilor din Clisura Dunării să-și creioneze un viitor mai bun, chiar la ei acasă.

Respins în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local din luna februarie de către consilierii PSD și cei ai Partidului Verde, proiectul construirii unui bazin de înot la Moldova Nouă a avut, într-un final, sorți de izbândă. După un studiu amănunțit al acestui proiect, consilierul PSD, Lavinia Almăjan, afirma în cadrul ședinței că nu a găsit nimic neconform în cadrul documentelor și că, fiind un proiect finanțat de Guvernul României, un guvern social-democrat, la care se adaugă și aportul deputatului Luminița Jivan, roșii de la Moldova Nouă nu vor împiedica materializarea lui.

Întrebat cum comentează votul pozitiv al social-democraților, vis-a-vis de acest proiect, primarul Adrian Torma declară pentru expressdebanat.ro: „Eu am o transparență în tot ceea ce fac pentru că asta-și doresc cetățenii și o să fiu foarte direct și legat de consilierii PSD Moldova Nouă. Eu trebuie să-i mulțumesc doamnei deputat, Luminița Jivan, pentru sprijin și e bine că a găsit maneta cu care să-i trezească și pe colegii de la Moldova Nouă, care, săracii, sunt ca niște păpuși din comedia copilăriei mele, Muppets. Ei nu știu să gândească! Știu doar să execute ce li se spune. Acum probabil că le-a venit un gând bun de la Reșița să-nțeleagă că bazinul de înot trebuie votat pentru că nu este un proiect pentru Primăria Moldova Nouă”.

Totodată, edilul îi aduce cu picioarele pe pământ pe cei care au încercat s-aducă ode Guvernului, că niciun social-democrat și niciun liberal nu a scos din buzunarul lui banii destinații bazinului de înot, ci acest merit îl au, de fapt, toți cetățenii contribuabili din România: „Într-adevăr, au încercat ei să facă o odă a fericirii pentru partid și pentru doamna deputat, uitând că, de fapt, sunt banii tuturor cetățenilor contribuabili din România, nicidecum ai PSD-ului sau ai PNL-ului. Că nu i-a scos niciunul din buzunarul propriu. Așa că, în sfârșit, s-au trezit și ei la realitate, au înțeles de ce sunt în Consiliul Local, dar și ce trebuie făcut pentru binele comunității și cel al cetățenilor”.