Moldova Nouă a revenit sub dominație PSD! Torma o desființează pe Alina Gorghiu!

explo 1000x200

Președintele PNL al organizației de la malul Dunării a găsit vinovații pentru rezultatele dezastruoase obținute de liberali la alegerile parlamentare, atât în județ, cât mai ales la nivel național!

Adrian Torma, care în urmă cu doar șase luni câștiga categoric Primăria Moldova Nouă în fața lui Matei Lupu, primar PSD cu state vechi,  a constatat, la fel la Nelu Popa, la Reșița, că opțiunile de vot ale localnicilor s-au schimbat radical într-un timp atât de scurt. PSD a câștigat cu peste 50 la sută în Moldova Nouă, după cum arată cifrele neoficiale, motiv pentru Torma să-i felicite pe social-democrați și, în același timp, să critice conducerea centrală a PNL.

„România a ales în 11 decembrie un drum clar. Votul trebuie respectat, iar noi, PNL, trebuie sa învățăm din această lecție dură dată de electorat.  Din păcate, conducerea națională nu a înțeles că electoratul așteaptă propuneri concrete,  proiecte clar asumate și o atitudine apropiată de cetățeni.  Așteptările sunt mari în acest moment de la echipa PSD și sper ca ceea ce au promis să se regăsească în următoarea perioadă de guvernare. Merită felicitați pentru modul cum au știut sa gestioneze această campanie. Legat de rezultatele de la Moldova Nouă, ele s-au înscris în trendul județean, național, iar faptul că la alegerile parlamentare cei din Moldova Nouă votează PSD-ul nu este o noutate”, a comentat Adrian Torma.