Modernizarea alimentării cu apă la Ocna de Fier, pe ultima sută

statie captare apa ocna de fier

Lucrarea s-a efectuat pe o lungime de patru kilometri, iar în următoarele săptămâni încep primele probe de distribuire a apei în rețea.

Lucrările de modernizare a rețelei de alimentare cu apă în comuna Ocna de Fier, demarate în toamna anului trecut, se apropie de final. Pentru acest proiect, Primăria a obținut o finanțare de 1,5 milioane de euro, de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Prima parte din proiect este aproape gata, spune primarul Petru Panescu, care speră ca în următoarea perioadă să semneze la același minister și contractul pentru extinderea rețelei de apă.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Sunt patru kilometri de rețea modernizată. Sunt mulțumit de cum s-a lucrat, iar la sfârșitul lunii încep primele probe de distribuire a apei în rețea. Bazinul de colectare este gata și el. Așteptăm să fim chemați la București și pentru semnarea contractului de extindere a rețelei de apă, pentru străzile Ilovăț și Moravița. Alți doi kilometri. Avem toată documentația pregătită, numai să semnăm contractul și să dăm proiectul în lucru”, spune primarul comunei Ocna de Fier.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/