Mocioalcă, Tabugan, Chisăliță, Vela, dați afară de pe scena politică de Plujar și Toma!

Alianța USR PLUS a ratat turul doi al alegerilor prezidențiale, Dan Barna fiind doar al treilea în preferințele românilor, dar chiar și așa, la nivel de Caraș-Severin, peste numai un an, se face curățenie pe scena politică!

Președinții fililalelor județene ale celor două partide, Andrei Plujar și Daniel Toma, îi trec deja la capitolul istorie pe politicienii cărășeni care au, unii dintre ei, până și cinci mandate de parlamentar. „Dacă ar fi să ne referim la politicienii pe care i-a avut județul Caraș-Severin, ar trebui să ne uităm în primul rând la rezultatele lor, să vedem unde a ajuns județul acesta după atâția ani. Vedem că suntem pe ultimele locuri în țară în ceea ce privește salarizarea, în ceea ce privește infrastructura, cu toate că avem un potențial fantastic și aici mă refer la potențialul turistic, la potențialul pe care l-am avut prin calitatea resursei umane. Au făcut ei bine până acum?! Eu zic că nu, rezultatele ne arată că, din contră, nu ne-au reprezentat, ci poate s-au reprezentat pe ei, poate au luptat pentru interesul propriu. De fapt, până acum, să fi fost politician asta a însemnat, să lupți pentru binele tău și nu al comunității”, a comentat Andrei Plujar, liderul USR Caraș-Severin.

Faptul că, indiferent de formațiunea polică pentru care candidează, unii politicieni cărășeni sunt aleși și realeși la fiecare patru ani, este pus pe seama lipsei de alternativă de către Daniel Toma, președintele PLUS Caraș-Severin. „Într-adevăr, nu a existat o alternativă sănătoasă la ceea ce s-a întâmplat până acum și cu asta venim noi”, a spus Toma. Plujar și-ar dori să vadă un bilanț al activității celor mai vechi politicieni cărășeni: „Despre unii dintre ei nici nu mai știm câte mandate au sau ce meserie au ei la bază. Eu sunt curios, dacă acești politicieni și-ar pierde funcțiile mâine, ar mai reuși să facă ei ceva în mediul privat?!”