Mocioalcă și autostrăzile lui Dragnea

untitled design set 970x90 px

Secretarul general al Pro România, deputatul Ion Mocioalcă, are vești proaste pentru locuitorii județului Caraș-Severin. Liviu Dragnea le-a vândut gogoși atunci când le-a promis autostradă sau măcar un drum expres! 

Modul în care s-a desfășurat recenta conferință de alegeri din PSD Caraș-Severin l-a determinat pe Mocioalcă să se felicite din nou pentru decizia de a pleca din partid. „Unul dintre motivele pentru care eu și alți colegi am plecat din PSD este lipsa dialogului, pentru că acolo nu exista decât monolog. Dacă nu erai de acord cu șeful, bineînțeles că riscai să fii exclus. Eu nu am așteptat să fiu exclus, alți colegi de-ai mei au pățit acest lucru, eu am plecat și vreau să vă spun că mi-am redescoperit alături de Victor Ponta și de colegii mei bucuria de a face politică și chiar pofta de politică!”, a declarat Mocioalcă la Realitatea TV.

Secretarul general al Pro România a desființat totodată susținerile lui Liviu Dragnea potrivit cărora Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) ar trebui de acum să execute lucrări pe drumurile României și nu tot felul de companii private. „Domnul Dragnea, liderul maxim al PSD, a dat un ordin: CNAIR să facă lucrările în regie proprie! Am văzut și reacții pozitive. Eu nu-mi dau seama cum se poate întâmpla asta pentru că lucrări, în viitor, nu sunt bugetate, în momentul de față, ceea ce este în lucru au câștigat alte firme și nu știu cum le poate face CNAIR, care nici nu are logistica necesară pentru a construi autostrăzi. Ba, mai mult, aducem în atenția publică și faptul că nu s-a reușit în ultimii trei ani atragere de fonduri europene!”, a comentat Mocioalcă.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/