Mocioalcă, secretar general al PRO România!

Fostul lider PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a fost ales astăzi, de către membrii Biroului Permanent al partidului condus de Victor Ponta, pentru a ocupa funcția de secretar general!

Ceea ce Sorin Simescu, coordonatorul filialei cărășene PRO România, anunța zilele trecute s-a confirmat astăzi. Ion Mocioalcă preia una dintre cele mai importante funcții în partid, aceea de secretar general, iar într-o eventuală schemă guvernamentală din care să facă parte și PRO România, așa cum ar sugera cele mai recente sondaje, deputatul cărășean ar avea un cuvânt greu de spus. Poate mai greu decât a avut orice alt lider politic cărășean!

„La doar câteva zile după înscrierea mea în PRO România, am fost nominalizat de către Victor Ponta pentru funcția de secretar general. E o responsabilitate mare, deoarece, alături de președinte, secretarul general răspunde pentru rezultatele în alegeri”, a declarat Mocioalcă. Ponta nu i-a oferit această funcție doar ca o recompensă pentru plecarea lui din PSD, ci a avut în vedere și experiența organizatorică a lui Mocioalcă, dar și rezultatele din alegerile parlamentare, când social-democrații au defilat în Caraș-Severin.

banner 1000 x 100 hd