Mocioalcă, de neclintit! „Eu mi-am încheiat dialogul cu conducerea PSD!”

Secretarul general al PRO România, fostul președinte PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, refuză orice posibilă negociere cu Liviu Dragnea, ceea ce nu au făcut și deputații Mihai Mohaci și Mihai Valentin Popa, care după semnarea adeziunii la partidul lui Victor Ponta s-au sucit și au revenit între social-democrați!

Deputatul cărășean a comentat într-o intervenție la Realitatea TV gestul parlamentarilor brașoveni care au fost convinși de Liviu Dragnea să se întoarcă în PSD. Mocioalcă a explicat cum i-a ademenit liderul PSD pe Mohaci și Popa, confirmând totodată că e vorba despre o practică obișnuită în PSD. „Sunt și eu foarte interesat să aflu ce s-a întâmplat în mentalul a doi oameni cu care eu am discutat până mai ieri despre nemulțumirile lor din PSD și despre acest pas pe care l-am făcut la PRO România. Sunt foarte curios să aflu ce i-a determinat să se întoarcă înapoi la PSD, însă, din ce știu eu că s-a întâmplat prin birourile domnului Dragnea, este că nemulțumirea colegilor mei era legată de președintele Marius Dunca de la Brașov. S-a promis că domnul Marius Dunca va fi schimbat. Totodată, știu că Marius Dunca a fost chemat și împreună cu ceilalți trei colegi parlamentari au amenințat în corpore că vor pleca ei dacă Marius Dunca va fi schimbat. Dacă eu greșesc, îmi cer scuze pentru că eu nu sunt jurnalist și nu verific din trei surse!”, a afirmat Mocioalcă.

Întrebat fiind dacă Liviu Dragnea ar fi dorit să negocieze și cu el pentru a-și putea păstra supremația în PSD, Mocioalcă a spus că a încheiat dialogul cu conducerea PSD și că și-a exprimat nemulțumirile inclusiv în scris, de multă vreme, nu de acum. Lucru pe care l-au mai făcut la acea vreme alți 24 de social-democrați. „Eu am refuzat astfel de trocuri și sunt într-un nou proiect politic”, a închis parlamentarul subiectul.