Mocioalcă a refuzat să fie ministru în Guvernul Dăncilă! A semnat pentru debarcarea lui Dragnea!

Șeful PSD Caraș-Severin a respins propunerea disperată a lui Liviu Dragnea, care în încercarea de a-și găsi aliați în războiul cu Gabriela Firea, a oferit funcții tentante chiar și acelora pe care nu i-a agreat în jurul său.

Surse social-democrate au dezvăluit pentru expressdebanat.ro că lui Mocioalcă i s-a propus un post de ministru, pe care cărășeanul ar fi urmat să-l ocupe imediat după remanierea Guvernului Dăncilă. Liderul PSD Caraș-Severin, care n-a fost niciodată un preferat al lui Dragnea, a refuzat însă propunerea. Versat în ale politicii după cinci mandate de deputat, Mocioalcă nu putea face o asemenea gafă, acceptând o funcție de la un Dragnea tot mai lipsit de puteri.

Mocioalcă a recunoscut oficial pentru caon.ro că a semnat scrisoarea prin care i se cere lui Liviu Dragnea să plece de la șefia PSD. „PSD scade vertiginos în sondaje şi asta înseamnă că oamenii aşteaptă de la noi mai mult decât le-am oferit până acum. Am mai semnat şi pentru că îmi doresc o democratizare a vieţii de partid pentru că stilul de a-l conduce a fost unul discreţionar. În plus, PSD, care este partidul de guvernământ la ora actuală în România, este izolat pe plan internaţional. De toate aceste lucruri este responsabil şi preşedintele Liviu Dragnea şi toate aceste teme trebuie discutate în cadrul unui CEx”, a afirmat președintele PSD Caraș-Severin pentru sursa citată.

Mocioalcă se va întâlni mâine, în cadrul unui Comitet Executiv Județean, cu parlamentarii de Caraș-Severin, pentru că documentul respectiv urmează să le fie prezentat și acestora. La nivel declarativ, spune Mocioalcă, deputații și senatorii PSD din județ s-au exprimat în sensul plecării lui Dragnea. Singurul semn de întrebare ar putea fi la Luminița Jivan, care are o simpatie aparte pentru Liviu Dragnea.