Mocioalcă a avut dreptate! Jocurile sunt făcute: PSD – PMP!

Oamenii lui Băsescu au jucat la două capete, așteptând să vadă cine le oferă pe tavă mai multe funcții, PSD sau PNL, chiar dacă ei lasă să se înțeleagă faptul că decizia de a forma majorități cu social-democrații era luată de mult.
Pesediștii și PMP-iștii au boicotat împreună ședința de constituire a Consiliului Local Reșița. La Bocșa, Eugen Cismăneanțu a intrat zâmbitor în sala de plen cu fostul primar, pesedistul Mirel Pascu, iar în urma votului consilierilor, social-democratul Olimpiu Brie a fost ales viceprimar al Bocșei. Mai mult decât atât, Ionuț Popovici, președintele PMP Caraș-Severin, a ținut să pună punct speculațiilor și comentariilor apărute după ce UNPR a anunțat semnarea protocolului cu PNL.
“Voi face ceea ce trebuie să fac, ceea ce ar trebui să facă fiecare om politic, și anume, să se țină de cuvânt. La începutul meu de drum politic nu aș putea începe cu o minciună. Cred că ar trebui să spunem stop jocurilor de culise care se fac de obicei în politică. Tocmai de aceea credibilitatea politicienilor aproape că nu mai există. Eu nu o să cad în jocurile de culise, orice om politic trebuie să-și asume, iar decizia pe care am luat-o, mi-o asum!”, a precizat șeful PMP Caraș-Severin.
În aceste condiții, dacă nu vor exista lovituri de teatru, în Consiliul Județean se va juca așa cum a anunțat Ion Mocioalcă. Pe ritmuri impuse de PSD și PMP, care ar urma să aibă nu unul, ci doi vicepreședinți!