Mită în IPJ Caraș-Severin! Cât te costă să te alegi cu un al doilea dosar penal?

control în trafic
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat și-a încercat norocul în speranța că, dând bani unui angajat al Serviciului Rutier cărășean, va reuși să urgenteze soluționarea unui dosar penal cu care s-ar fi ales în urma unui accident rutier. Acum și-a făcut rost de al doilea dosar, fiind cercetat pentru dare de mită.

Un bărbat s-a ales cu încă un dosar penal după ce ar fi încercat să „rezolve” un altul pe care îl avea. Mai precis, omul avea deja dosar penal pentru vătămare din culpă, cel mai probabil în urma unui accident rutier, din moment ce s-a gândit să ofere bani unui agent de poliție din cadrul IPJ Caraș-Severin, Serviciul Rutier. Acesta a fost prins în flagrant miercuri, în timp ce încerca să dea 150 de euro polițistului.

promovare banner maxagro

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin a decis începerea acțiunii penale față de inculpat pentru dare de mită, acesta fiind plasat sub control judiciar, așa că i s-au interzis mai multe drepturi pe o perioadă de 60 de zile.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul DGA-Serviciul Judeţean Anticorupţie Caraş-Severin şi IPJ Caraş-Severin- Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/