Miss Boboc 2018 Moldova Nouă: Ruleta rusească a frumuseții!

po 1000x100px (3)

Frumusețe, eleganță, extaz, nelipsitele bâlbe, răsturnările de situație sunt doar câteva elemente care au stat la baza celui mai râvnit concurs de la malul Dunării, din această toamnă: Miss Boboc 2018.

Emoționați, până la cer și înapoi, novicii Liceului Tehnologic „Clisura Dunării” le-au arătat tuturor celor prezenți la Sala de Evenimente-Alex (locul unde a avut loc balul) care este atitudinea, dar, mai ales, stilul vestimentar al jucătorilor din cazinouri (Casino Royale – tema concursului de Miss), precum și însemnătatea prezentării, în rime, atunci când urci pe scenă – una din probele de debut ale bobocilor.

Fiecare, din cei 13 concurenți (șase fete și șapte băieți – un boboc nu a avut pereche, însă acest lucru nu l-a-mpiedicat să viseze la titlul de Mister), s-a aruncat în vâltoarea de probe și a încercat să convingă juriul (format din foști câștigători ai concursului de Miss și Mister Boboc: clasa a X-a, a XI-a și a XII-a, Doina Albu, profesor de limbă și literatură română – și Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă) că deține toate atuurile necesare pentru a fi desemnat câștigător.

Ultimele născociri ale literaturii: poezia „Lucifer” și „Juleta” a lui Shakespeare!

Talentul (proba de karaoke), măiestria (proba de dans) și stăpânirea de sine (în cadrul probelor contracronometru) au putut fi bifate cu ușurință de concurenții claselor a IX-a, însă nu despre același rezultat se poate vorbi în cazul probelor de dicție și cultură generală. Dacă la proba de dicție, bâlbâiala celor „șase sași în șase saci” a mai fost cum a mai fost, la proba de cultură generală, unii concurenți au reușit să răstoarne literatura cu susul în jos, întrucât, în 2018, poezia eminesciană a suferit un update și poartă titlul de „Lucifer”, iar bietul Romeo, al lui Shakespeare, a-nvârtit ruleta și a găsit-o pe „Juleta”.

Următorul moment, după proba ținutelor de seară a adolescenților angrenați în concurs, i-a avut în prim-plan pe colegii lor mai mari, elevii clasei a XII-a Matematică-Informatică, care, ajunși în apropierea examenului maturității, le-au mulțumit dascălilor, prezenți în sală, pentru toate învățăturile oferite în cei patru ani petrecuți împreună.

Iarna nu-i ca vara și nici sufletul nu poate avea tot ce poftește!

banner 1000 x 100 hd

În tot acest timp (momentul dedicat clasei organizatoare a balului), juriul s-a ocupat să calculeze punctajul fiecărui concurent, să „cântărească” atât frumusețea, cât și inteligența, iar, când „gongul a sunat”, cuplul, format din Paula Moza și Robert Pațachia – ambii elevi ai clasei a IX-a Științele Naturii -, a fost desemnat câștigător al titlului de Miss și Mister Boboc 2018.

Decizia juriului se pare că nu a fost agreată de o parte din cei prezenți în public, dar ce să-i faci dacă matematica are aplicabilitate în științele naturii? Micile nemulțumiri însă au fost repede date uitări, odată cu apariția, pe scenă, a idolului fanelor, Liviu Teodorescu. Cu melodiile: „Toate momentele”, „Să nu te prind”, „Ești piesă” etc. , cortina Miss Boboc 2018 a căzut, numărătoarea bobocilor luând o pauză de publicitate până la anul, în aceeași perioadă!

Pentru mai multe imagini de la petrecerea tinerilor din Clisură găsiți în albumul creat pe pagina de Facebook a Express de Banat:

Detalii aici: https://expressdebanat.ro/miss-boboc-2018-moldova-noua-ruleta-ruseasca-a-frumusetii/

Gepostet von Express de Banat am Sonntag, 18. November 2018

03 britannia 1000 x 100 gif