Miss Boboc 2018, în varianta ARMY, la Reșița!

explo 1000x200

Un batalion de boboci e gata să intre în competiție pentru titlul de Miss și Mister Boboc, astăzi, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Reșița.

Organizat de Liga Studenților, Balul Bobocilor Universității „Eftimie Murgu” din Reșița va fi presărat cu probe care mai de care mai interesante, probe la care tinerii participanți își vor pune la-ncercare atât capacitatea de a rămâne fermi, indiferent de situație (tematica balului – ARMY – va testa pregătirea adolescenților în caz de război), cât și grația rafinamentul, eleganța, prin intermediul probei celebrului vals vienez.

Ca în fiecare an, Liga Studenților Universității reșițene urmărește s-aducă numele municipiului pe cele mai înalte culmi, promovând artiștii tineri. În acest sens, surpriza serii pentru publicul participant, pe lângă anunțarea cuplului câștigător al competiției frumuseții, va fi oferită de membrii trupei Șatra B.E.N.Z.

Cei interesați să participe la evenimentul studențesc își vor putea achiziționa biletele de la membrii Ligii Studenților, inclusiv astăzi, la intrarea principală.

De menționat este faptul că distracția și voia bună nu se încheie odată cu terminarea acțiunilor la Casa de Cultură a Sindicatelor, tinerii putând juca în prelungiri la after-party-ul ce va avea loc în Clubul Ozon, cu intrare gratuită pentru reprezentantele sexului frumos.

banner 970 x 250