Misiune dificilă! Vizibilitate zero pe fundul lacului Gozna. Tânărul medic, de negăsit!

cautari valiug
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Căutările de pe lacul Gozna se desfășoară cu dificultate din cauza vizibilității extrem de reduse și a curenților puternici. Echipele din Timiș, Arad și Hunedoara s-au retras din misiune, iar de astăzi tânărul medic dispărut duminică va fi căutat de echipajele din Caraș-Severin, alături de cele din Gorj și Olt.

În cursul celor trei zilei de căutări, pompierii cărășeni și scafandrii din cadrul ISU Arad, ISU Hunedoara și Salvo Timiș au depus eforturi susținute pentru căutarea bărbatului dispărut în apele lacului Gozna. În ciuda acestora, rezultatul a fost unul negativ și ieri.

„Căutările scafandrilor se desfășoară cu greutate, din pricina vizibilității zero pe fundul lacului și a curenților puternici, adâncimea apei atingând, pe alocuri, 24 m.”, transmit reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Astfel, cele 3 echipaje de scafandri și-au încheiat momentan misiunea, iar în urma solicitării de sprijin formulată către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, căutările vor continua cu echipe din alte inspectorate județene. Astăzi vor ajunge în sprijin echipaje din cadrul ISU Gorj și ISU Olt.

UPDATE, ora 10.35

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

ISU Caraș-Severin a anunțat, în urmă cu puțin timp, că la fața locului s-au mobilizat pompierii militari din cadrul Detașamentului Reșița cu o autospecială de intervenție și o barcă de salvare și două echipaje de scafandrii din cadrul inspectoratelor județene Olt și Gorj.

Totodată, pentru facilitarea operațiunii de căutare, un echipaj al Salvamont Gorj va participa la misiune, cu un detector de căutare subacvatică.

Intervenția este coordonată de către inspectorul șef al ISU CS, locotenent-colonel Petru Tilca.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/