Miroase a asfalt proaspăt turnat la Mâtnicu Mare!

strazi asfaltate matnicu mare

Zilele acestea se toarnă ultimii trei kilometri de asfalt dintr-un proiect mai amplu derulat de administrația locală din Constantin Daicoviciu pe Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Săptămâna trecută pe trei străzi din satul Mâtnicu Mare, aparținător comunei Constantin Daicoviciu, s-a turnat asfalt nou. Zilele acestea, constructorul care a câștigat licitația pentru proiectul „Modernizare străzi – drumuri comunale Constantin Daicoviciu”, continuă în forță pentru ca, până la finele săptămânii, lucrarea să fie gata.

Mai avem câteva străduțe de asfaltat la Mâtnicu Mare, după care vom finaliza accesele cu rigole la gospodării. S-a lucrat bine toată săptămâna trecută, și dacă ne lasă vremea încheiem zilele acestea cu turnarea asfaltului.”, ne-a mărturisit primarul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

strazi asfaltate matnicu mare 2

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Lucrări similare, prin același Program Național de Dezvoltare Locală II, s-au făcut și în satele Maciova și Peștere, unde s-au mai asfaltat, în total, în jur de șapte kilometri de străzi.

Per total, am avut prin acest proiect modernizarea a zece kilometri de străzi. Am asfaltat patru în localitatea Peștere și alți trei kilometri la Maciova, diferența fiind în Mâtnicu Mare. Valoarea totală a investiției se ridică la un milion de euro.”, a mai precizat primarul comunei Constantin Daicoviciu.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/