Mirele, descarcerat în stare gravă dintr-un BMW făcut praf, după o liniuță dementă cu un nuntaș!

Întrecerea la viteze nebunești pe drumurile pline de gropi și denivelări ale Reșiței au băgat un om în spital, tocmai pe cel care purta în piept floarea de mire, și numai sosirea la timp a autobuzului a evitat o adevărată nenorocire!

„În această după-amiază, în zona Muncitoresc din Reșița, s-a produs un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări a rezultat faptul că un conducător auto de 29 de ani, care circula din direcția Muncitoresc către Centrul Civic, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de mers, pierzând controlul asupra direcției de mers și intrând în coliziune cu un stâlp de susținere al stației mijloacelor de transport în comun. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto care a fost transportat la spital în vederea acordării asistenței medicale”, transmite Poliția Caraș-Severin.

Mai mulți martori vorbesc însă despre liniuțe. Despre o întrecere între mire și un alt nuntaș. Cele două mașini au fost văzute zburând pur și simplu de la Școala de Beton spre Centrul Civic. Puțin mai jos de catedrală sunt două denivelări care la viteză mare duc la pierderea controlului volanului. Așa s-ar fi întâmplat și astăzi. BMW-ul s-a izbit violent de un stâlp de beton din stația de autobuz, pe care l-a îndoit serios. Mașina s-a făcut praf, dar mirele a avut zile. Are fracturi costale și, probabil, ale picioarelor, dar scapă cu viață. Tot martorii spun că autobuzul a oprit în stație cu puține momente înaintea impactului violent. Așa se explică faptul că nimeni nu se mai afla în stație. Altfel, era jale la ora asta!

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul a fost zero. Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

banner 1000 x 100 hd