Specialistul în economie de pe lista USL

Mirel Sabo se află pe lista consilierilor locali ai USL. Acesta are 34 de ani, este căsătorit și are un copil. De profesie este economist și are încredere în faptul că o majoritate USL în plen poate schimba soarta municipiului Reșița, astfel încât oamenii să se mândrească cu orașul lor.

Economistul Mirel Sabo se află printre primii 20 de consilieri locali, propuși de USL pe listă. Are doar 34 de ani și gândește matematic tot ceea ce se întâmplă în jurul său pentru că este specialist în economie. Pentru că Reșița are nevoie de oameni inteligenți în Consiliul Local, care să susțină proiectele propuse de viitorul primar, Mirel Sabo, îi îndeamnă pe oameni să urmeze exemplul său și să iasă la vot pe data de 10 iunie. Prezența la urne este importantă pentru viitorul orașului.

„Propunem un program, care să le redea reşiţenilor speranţa, demnitatea şi mândria de a trăi în oraşul lor. Va trebui să muncim pentru oameni, nu numai pentru indicatorii macroeconomici. În plus, sub nicio formă pentru clientela politică nu va fi favorizată. Principiul echilibrului între politicile de consolidare fiscală, susţinerea mediului economic şi imperativul protecţiei şi solidarităţii sociale este unul dintre fundamentele prezentului program pe care noi îl susținem”, a declarat Mirel Sabo, candidat la funcția de consilier local, din partea USL.

Printre prioritățile candidaților la funcția de aleși locali se regăsesc: dialogul politic, social şi economic. „Ne vom baza pe consultarea societăţii civile şi a tuturor celor interesaţi şi vizaţi de politicile ce urmează a fi implementate. Desigur, vom avea preocupări pentru politici economice care să genereze o creştere economică durabilă prin stimularea muncii, a investiţiilor şi a competitivităţii”, subliniază Mirel Sabo.

Reşiţa este capitala Banatului Montan, astfel că economistul crede că pe viitor, dacă oamenii vor ieși la vot, îşi va merita cu prisosinţă renumele.

Care sunt prioritățile pe linie economică

„Împreună cu colegii din Consiliul Local, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru crearea de locuri de muncă. Atragerea de investitori care să desfăşoare activităţi de producţie este una dintre ideile de bază ale acestei campanii electorale. Avem nevoie de producţie în Reşiţa. Nu putem trăi ca oraş, doar din comerţ. Vom încuraja tinerii să înceapă desfăşurarea de activităţi economice pe diferite domenii de activitate în baza unor idei proprii, sprijiniţi bineînţeles de autorităţile locale”, spune candidatul la funcția de consilier local. Acesta a adăugat că proiectele tinerilor şi nu numai, vor avea ascultare, iar mai apoi sprijin din partea viitorului legislativ al Reșiței.